Първоначално публикувано от slik4eto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка 147?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеИ в Александър Кар има рамо, аз съм сменял цялото става и от Фиат, идентични са!
От Пунто II не става - има чупка и е 13см, а на 147 няма и е 15 см.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеНяма !
Най-вероятно откачен или спукан маркуч.Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
-
А днес сутринта аз пръснах 2 пъти на задното стъкло и пуснах чистачката и нещо изпука на пластмаса...По-късно през деня цъкам водичка на задния джам и нищо....Така няколко пъти, отварям по-късно и гледам целия багажник във вОда...А като се движи чистачката се чува щракане като от пластмаса (може би)...
Трябва да махна кората на 5-тата врата и да видя евентуално каква е белята ;(Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеА днес сутринта аз пръснах 2 пъти на задното стъкло и пуснах чистачката и нещо изпука на пластмаса...По-късно през деня цъкам водичка на задния джам и нищо....Така няколко пъти, отварям по-късно и гледам целия багажник във вОда...А като се движи чистачката се чува щракане като от пластмаса (може би)...
Трябва да махна кората на 5-тата врата и да видя евентуално каква е белята ;(Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеПри теб проблема не разбрах в двигателния отсек ли беше или като при мен в БАГАЖНИЯили и в двата?
, но вече са оправени.
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Comment
-
Един комплект чистачки ако не се лъжа 45 см е 3 лева в метро и навсякъде.
Купувате си ги едната пасва иделано отпред от дясно а на другата и се вади перото,реже се носещата стоманена пластина (която е доста твърда) на дължината на задната чистачка и се вдява отзад без проблем.Само трябва да се измери и среже точно инъче ако е отрязана къса хлопа,а ако е дълга се "надървя" и изгърбва и не чисти добре отнема от 5 до 10 мин.
Така си решавате проблема за 3 лева отзад на 100% и отпред на 50%
Успех
Comment
-
Здравейте. Днес забелязах нещо странно. Когато пръскам стъклата отпреде видях, че и отзаде излиза вода през задната пръскалка. Въпроса ми е... това нормално ли е при положение, че пръскам само отпреде. Водата не излиза под налягане(както е при натиснат лост за пръскане отзаде) ами еднвам мокри пластмасовата част която се намира под рамото. От къде може да идва този проблем ? Колата е от подписа. Благодаря ви!
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеЗдравейте. Днес забелязах нещо странно. Когато пръскам стъклата отпреде видях, че и отзаде излиза вода през задната пръскалка. Въпроса ми е... това нормално ли е при положение, че пръскам само отпреде. Водата не излиза под налягане(както е при натиснат лост за пръскане отзаде) ами еднвам мокри пластмасовата част която се намира под рамото. От къде може да идва този проблем ? Колата е от подписа. Благодаря ви!
Comment
Comment